Jde zapříčinit prasknutí vody |?|

14046
18.2.11 17:32

jde zapříčinit prasknutí vody|?|

ahoj
můj manžel je přesvědčený, že jsem si prasknutí vody udělala sama tím, že jsem si na lavici v čekárně rizikové poradny kecla moc z výšky, moc ostře. je to možné nebo je to jen shoda náhod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
18.2.11 17:34
jizvíková píše:
ahoj
můj manžel je přesvědčený, že jsem si prasknutí vody udělala sama tím, že jsem si na lavici v čekárně rizikové poradny kecla moc z výšky, moc ostře. je to možné nebo je to jen shoda náhod?

ahoj, myslím si, že je to blbost, podle toho, co jsem měla načteno to je většinou způsobeno nějakou infekcí, o které nemáme ani páru, já měla infekce 14 dní před porodem naprosto v pořádku a stejně prdla - tak nevím, kde se vzala…tak to aspoň psal Koucký co si pamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.2.11 17:43

Blbost. Tobě praskla voda to už bys měla směřovat do porodnice ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.2.11 17:45

tobe uz praskla voda…? Tak preji uspesny rychly a snadny porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.2.11 17:48

Tipla bych, že myslí vodu u prvních kluků a teď ještě nikdo nerodí :mrgreen:

Myslím, že sis tomu možná malinko přispěla, že kdybys sedala pomaličku, rupla by třeba až za hodinu=)… ale jinak se moc ovlivnit nedá. To by tu nebyly všechny ty zoufalé přenášející maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
18.2.11 17:49

Je to blbost :wink:

jestli nemyslela prasknutí u prvního těhotenství, ale nevím, jak ten porod probíhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.2.11 17:51

Vidite to jak jsem zblbla… dr. me strasi predcasnym porodem ted ve 27tt a ja hned myslim na samy porody kolem me :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.2.11 17:53

jasne, ze mluvim o prvim porodu :lol: :lol:
jen me dneska pekelne boli zada, tak jsem rekapitulovala minuly porod :-D

no, minule po prasknuti vody jsem udelala 4 kroky na sal a po 2 hod. vysetrovani, ozvu, kapacek jsem byla na cisari…

ona plodova voda nebyla cira, ale neskutecne krvava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
18.2.11 17:54
Monny89 píše:
Vidite to jak jsem zblbla… dr. me strasi predcasnym porodem ted ve 27tt a ja hned myslim na samy porody kolem me :mrgreen: :zed:

lol , hele, ja stejne nedonosim do tp, nejsem nosnice :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
18.2.11 17:54
jizvíková píše:
jasne, ze mluvim o prvim porodu :lol: :lol:
jen me dneska pekelne boli zada, tak jsem rekapitulovala minuly porod :-D

no, minule po prasknuti vody jsem udelala 4 kroky na sal a po 2 hod. vysetrovani, ozvu, kapacek jsem byla na cisari…

ona plodova voda nebyla cira, ale neskutecne krvava

Jo tak sory myslela jsem že rodíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.2.11 18:39
jizvíková píše:
Monny89 píše:
Vidite to jak jsem zblbla… dr. me strasi predcasnym porodem ted ve 27tt a ja hned myslim na samy porody kolem me :mrgreen: :zed:
lol , hele, ja stejne nedonosim do tp, nejsem nosnice :-?

Nu uvidime.. ja mam TP 23.5. tak jsem na to zvedava… 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
18.2.11 18:51

já jsem slyšela, že se doporučuje hodně fyzické námahy, kamarádka třeba chodila do schodů, ale ne že by jí to pomohlo :nevim: :mrgreen: nakonec jí vodu stejně píchali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
18.2.11 18:59

mě praskla v noci když jsem sedela na wc, nemyslim že jsem tomu nějak přispěla. Podle mě za to můžou úplně jiný věci, možná jsi tomu jen pomohla že jsi si sedla víc razantně, ale pokud by jsi sedala jinak neni nikde psaný že by neprakla aji tak - třeba když jsi si zmáčkla při sedu bříško. Taky jsem četla že je hodně případů že voda praská při spánku v posteli, tak tomu asi nepomůžeš nijak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7267
18.2.11 19:20
jizvíková píše:
Monny89 píše:
lol , hele, ja stejne nedonosim do tp, nejsem nosnice :-?

a podle ceho se tohle pozna :mrgreen: :wink: ?
Jinak za me taky blbost, jinak bych nebyla blba a neprenasela tak dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená majdina
18.2.11 19:23

Jizvičko, asi to bude kravina…
já jsem ráno vstala z postele a šla jsem snídat a pořád jsem cítila takovou vlhkost…:-)
Infekci jsem žádnou neměla, nebo o tom aspoň nevím, a voda byla krvavá taky, ale ne hned, až v porodnici, kam jsem dorazila až tak za dvě hodiny…řízli mě cca 5 hodin potom, co mi ta voda praskla…a kdy že to máš termín, mě dneska taky pekelně bolí záda a nečekám, že bych donosila do termínu…
ale já jsem přetažená, tak snad ještě nic nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí